Egészségmegőrzés és gondtalan nyugdíjas évek


Generali nyugdíjbiztosítások ajándékkal


Nyugdíjbiztosításaink segítenek megalapozni a nyugodt nyugdíjas éveket, az ajándék aktivitásmérő óra pedig segít Önnek az egészsége megőrzésében.

Tegyen Ön is egészségéért aktív életmóddal! Kösse meg Nyugdíjbiztosítását az alábbi feltételekkel, és legyen Öné a 500 db Huawei Band 4 Pro aktivitásmérő egyike!
 

válasszon nyugdíjmegoldásaink közül!

Kérje visszahívásunkat, és munkatársunk segít a döntésben!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍVJA ÖNT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZOL.


ÖNNEK AJÁNLJUK A generali rendszeres díjfizetésű nyugdíjBIZTOSÍTÁSAINKAT, MERT:

  • Egy jól megválasztott nyugdíjbiztosítás segít megalapozni a gondtalan nyugdíjas éveket. 
  • Nemcsak a befizetett rendszeres díjakra, hanem az eseti díjak után is 20% adójóváírást vehet igénybe, évente maximum 130 000 Ft értékben! 
  • Az élet-, baleset-, egészségbiztosítási védelmet rugalmasan, saját igényei szerint alakíthatja.

2020. szeptember 12-től 2020. december 31-ig meghirdetett (ajánlat aláírásának a dátuma számít) akciónkban az első 500 darab nyugdíjbiztosítás vesz rész, amely megfelel az alább feltételek mindegyikének:  

- Éves biztosítási díj: minimum 360.000 Ft

- Díjfizetési mód: csoportos beszedési megbízás 

- E-komm hozzájárulással rendelkezik 

Az akcióban részt vevő biztosítási módozatok: 


Az ajándékjogosultság feltétele a biztosítási szerződés létrejötte és 2 havi díj befizetése. A szerződés létrejöttét tanúsító biztosítási  kötvény kiállítását követően 6 hét múlva kerülnek postázásra az ajándékok, amennyiben a szerződés ekkor is érvényben van. 
A fenti feltételek szerint megkötött szerződések esetén az ajándék egy darab Huawei Band 4 Pro aktivitásmérő.

Az ajándék aktivitásmérő órák a Magyar Postán keresztül csomagként kerülnek kiküldésre. Amennyiben a címzett nem tudja kiszállításkor átvenni a küldeményt, akkor még egy alkalommal megpróbálják a személyes kézbesítést, ha ez sem sikerült, 10 napig még átveheti a helyi postahivatalban. Amennyiben a címzett nem veszi át a küldeményt, elveszíti jogosultságát az ajándékra. Amennyiben az akció időtartama alatt beszerzési nehézségek lépnek fel, teljesítményben, funkciójában hasonló, akár más márkájú aktivitásmérő órát biztosítunk ügyfeleink számára. Az ajándékba adott órák hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén az ügyintézést a gyártó biztosítja.