Házőrző társasházbiztosítás

Biztonság minden szinten - csatlakozzon kármegelőzési programunkhoz!


TÁRSASHÁZI BIZTOSÍTÁST KERES?

Kérje visszahívásunkat, és munkatársunk segít a döntésben!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍVJA ÖNT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZOL.


A lakóközösségek számára sem álom a testre szabható, előnyös biztosítási forma megtalálása! Széleskörű biztosítási szolgáltatásokat és korrekt, szakszerű kárrendezést kínálunk a társasházak, lakásszövetkezetek számára is!

 • Széles körű védelem
 • Testre szabható, 12 kiegészítő biztosítás, 8 mini csomag, például Energia csomag, Állatkár csomag, Vandalizmus kár csomag
 • Külön díj nélkül kínáljuk a Közös képviselők felelősségbiztosítását egy épületet kezelőknek és a Közös tulajdonú ingóságok biztosítását
 • Kollektív ingóságbiztosítás és Kollektív balesetbiztosítás
 • 15%-os díjkedvezmény, ha a társasház a biztosítást három éves tartammal köti.
 • Időjárási vészhelyzet előrejelző szolgáltatás
 • Online társasházi szerződéskezelő rendszer, melyben az összes kezelt társasházzal kapcsolatos adathoz hozzáférhet a lakóközösség képviselője

kármegelőzési program

2019. július 1. és 2020. január 17.között kötötte Házőrző többlakásos épületbiztosításunkat, és még nem csatlakozott lakóközössége Kármegelőzési programunkhozA program keretében igénybe vehető 2szolgáltatással csökkenthető a többlakásos épületekben a vezetékes víz, a tűz,a villám okozta károk, valamint a személyi sérülést okozó balesetek kockázata!* Ismerje meg programunkat!

KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK A KÖZÖSSÉG IGÉNYEIRE SZABVA

A csomag keretében biztosítási védelmet kínálunk a tulajdonostársak saját, személyes ingóságaira, egyéb kiemelt értékű, általános ingóságokra, sőt készpénzre és értékpapírokra is, akár a lakásokban, akár nem lakáscélú helyiségekben tárolják azokat. Lakásonként általános háztartási ingóságoknál 3 millió forint, egyéb kiemelt értékű ingóságoknál 300 ezer forint, készpénz esetén 50 ezer forint felső határig térítünk évente. 
A kollektív balesetbiztosítás kiterjed a társasházban élő minden lakóra. Ha baleset éri a lakókat, mennyit fizet a Biztosító?
 • baleseti halál esetén 300 ezer forintot lakónként,
 • baleseti rokkantság esetén maximum 300 ezer forintot lakónként,
 • csonttörés esetén 5 ezer forintot lakónként,
 • közlekedési baleseti halál esetén 600 ezer forintot lakónként

A fenti tájékoztatás nem teljes körű, kérjük olvassa el figyelmesen a Kockázatokról, csomagokról és  kiegészítő biztosításokról szóló tájékoztatónkat és a Szerződési feltételeket!
Állatkár csomagunk 100.000 Ft-ig kártérítést fizet a háznak, ha az épületben, annak hőszigetelésében, illetve az épület gépészetében kártevő állatok - rágcsálók, madarak,rovarok - okoznak károkat, sőt megtérítjük az esetlegesen szükségessé váló darázsirtás költségeit is.


Kedvelik a környéket a graffitisek? Ha ezt a csomagot választja, akkor megtérítjük a lakások bejárati ajtóinak újrafestését vagy tisztításának költségeit.

Számíthat rá akkor is, ha

 • a társasház közös helyiségeinek falát összefestik, összefirkálják,
 • az elektromos kaput vagy a sorompó mozgatószerkezeteit megrongálják vagy ellopják
 • az elültetett dísznövényeket tönkreteszik vagy ellopják,
 • a kertben álló építményeket, például a padot összetörik, vagy ellopják a kertben rögzített lámpatesteket,
 • a ház tulajdonát képező szeméttárolót megrongálják, vagy ellopják a kukát.

Ha az épületnek külön fűtésrendszere van, ezt a csomagot kifejezetten ajánljuk, hiszen a csomag biztosítási védelmet kínál a kazán vagy a hőközpont géptörésére is, emellett megtéríti a gázórák és villanyórák rongálását vagy a gázvezetékek töréskárait.

Jelentős kedvezményekkel!


 • 15% kedvezmény jár a társasháznak, ha a biztosítást 3 éves tartammal köti meg!
  Ha a társasház a biztosítást 3 éves tartammal köti meg, 15% díjengedményt adunk. A tartamengedmény ráadásul 3 évente automatikusan megújul újabb és újabb 3 évre, így az engedmény folyamatosan jár. Ha a kedvezménnyel él, ám valamilyen ok folytán mégis a 3 éves periódus alatt kezdeményezi a ház a szerződés megszüntetését, akkor csak a teljes díj és a kedvezményes díj közötti különbözetet kell visszafizetnie a biztosítónak
 • 10% kedvezmény jár a háznak, ha éves díjfizetésű a biztosítás és banki lehívás a választott fizetési mód. 

ONLINE SZERZŐDÉSKEZELŐ RENDSZER


Közösképviselő vagy lakásszövetkezeti elnök? Egyszerűsítse a többlakásos épületbiztosítással kapcsolatos ügyintézését, és használja a Generali online szerződéskezelő rendszert! A rendszert pár perces aktiválást követően, korábban kézhez kapott T betűjellel kezdődő társasházi azonosítójával tudja használni.

szerződéses adatok

Ellenőrizheti  az éves díjat, a díjrendezettséget, a biztosítási dokumentációkat, online díjfizetést indíthat. Láthatja a folyamatban lévő károkat, és hogy hol tart a kárrendezési folyamat, valamint megtekintheti az elmúlt 10 év kárkifizetéseit.


adatmódosítási lehetőségek

Módosíthatja a levelezési címet, díjfizetési ütemet, fizetési módot, banki adatokat.

elérhetőségek, információk

Hozzáférhet a biztosításközvetítők adataihoz, elérhetőségeihez.


Nem rendelkezik még társasházi azonosítóval?

Forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a +36 1 452 3333-as telefonszámon munkanapokon 8:00 és 20:00 óra között. Társasházban él és lakásbiztosítást keres?

Ha már rendelkezik az épület az Ön lakására is érvényes biztosítással, akkor Önnek érdemes csak az ingóságait biztosítani. Érdeklődjön közösképviselőjénél, és kérje visszahívásunkat!

letölthető dokumentumok

Általános szerződési feltételek internetes és telefonos ügyfélszolgálati szolgáltatásokhoz

Általános vagyonbiztosítási feltételek

Házőrző többlakásos épületbiztosítás feltétel 2018.03.01

Társasház biztosítás - Biztosítási termékismertető

Kockázatok, csomagok, kiegészítő biztosítások táblázata Házőrző többlakásos épületbiztosításhoz