Házőrző társasházbiztosítás

Lakásszövetkezeti, társasházi biztosítás -biztonság minden szinten


Válassza Házőrző többlakásos épületbiztosításunkat 2023. február 1. és 2023. augusztus 31. között, és részesüljön biztosítási védelemben két hónap díjának megfelelő kedvezménnyel!*


GONDOSAN MEGVÁLASZTOTT BIZTOSÍTÁSI ÖSSZEG - ÉRTÉKÁLLÓ BIZTOSÍTÁS


Fontos, hogy a társasházak, lakásszövetkezetek számára is olyan biztosítási megoldásokat kínáljunk, melyek szolgáltatásaik révén megfelelő anyagi segítséget nyújthatnak egy káresemény bekövetkeztekor. Javasoljuk, hogy a káreseményhez kapcsolódóan maximálisan kifizethető biztosítási összeg meghatározásakor az épület valós újjáépítési értékét vegye alapul.

Az alulbiztosítottság elkerülése miatt fontos, hogy a szerződést az inflációs hatásokra is figyelemmel és az értékkövetéssel folyamatosan karbantartsa a közös képviselet, illetve a lakóközösség, valamint, ha jelentős beruházás, felújítás történik az ingatlanon, feltétlenül aktualizálják a biztosítást.
 

TÁRSASHÁZI BIZTOSÍTÁST KERES?

Kérje visszahívásunkat, és munkatársunk segít a döntésben!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍVJA ÖNT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZOL.

A Kármegelőzési igazolás kiadásával járó, kármegelőzési és egészség-megőrzési célt szolgáló szolgáltatások kedvezményes igénybevételét lehetővé tévő akciónk véget ért.
A lakóközösségek számára sem álom a testre szabható, előnyös biztosítási forma megtalálása! Széleskörű biztosítási szolgáltatásokat és korrekt, szakszerű kárrendezést kínálunk a társasházak, lakásszövetkezetek számára is!

MIRE TERJED KI A TÖBBLAKÁSOS ÉPÜLETBIZTOSÍTÁS?


 • Széles körű védelem 18 alapkockázatra, például vihar, felhőszakadás, hónyomás, betöréses lopás, rongálás, üvegtörés és vízkár 
 • Testre szabható, 12 kiegészítő biztosítás, 8 mini csomag, például Energia csomag, Állatkár csomag, Vandalizmus kár csomag
 • Külön díj nélkül kínáljuk a Közös képviselők felelősségbiztosítását egy épületet kezelőknek és a Közös tulajdonú ingóságok biztosítását
 • Kollektív ingóságbiztosítás és Kollektív balesetbiztosítás
 • 15%-os díjkedvezmény, ha a társasház a biztosítást három éves tartammal köti.
 • Időjárási vészhelyzet előrejelző szolgáltatás
 • Online társasházi szerződéskezelő rendszer, melyben az összes kezelt társasházzal kapcsolatos adathoz hozzáférhet a lakóközösség képviselője
 

generali mestervonal 24

Ha lakásbiztosításod mellé Mestervonal 24 vészelhárítási, szakiparos ajánlási és információs szolgáltatást  választasz, a nap bármely órájában hívhatod a (36-1)  458 4452-es
 telefonszámot, vagy bejelentésedet megteheted online ide kattintva.

KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK A KÖZÖSSÉG IGÉNYEIRE SZABVA

Kedvelik a környéket a graffitisek? Ha ezt a csomagot választja, akkor megtérítjük a lakások bejárati ajtóinak újrafestését vagy tisztításának költségeit.

Számíthat rá akkor is, ha

 • a társasház közös helyiségeinek falát összefestik, összefirkálják,
 • az elektromos kaput vagy a sorompó mozgatószerkezeteit megrongálják vagy ellopják
 • az elültetett dísznövényeket tönkreteszik vagy ellopják,
 • a kertben álló építményeket, például a padot összetörik, vagy ellopják a kertben rögzített lámpatesteket,
 • a ház tulajdonát képező szeméttárolót megrongálják, vagy ellopják a kukát.

Ha az épületnek külön fűtésrendszere van, ezt a csomagot kifejezetten ajánljuk, hiszen a csomag biztosítási védelmet kínál a kazán vagy a hőközpont géptörésére is, emellett megtéríti a gázórák és villanyórák rongálását vagy a gázvezetékek töréskárait.
Állatkár csomagunk 1.000.000 Ft-ig kártérítést fizet a háznak, ha az épületben, annak hőszigetelésében, illetve az épület gépészetében kártevő állatok - rágcsálók, madarak,rovarok - okoznak károkat, sőt megtérítjük az esetlegesen szükségessé váló darázsirtás költségeit is.


A kollektív balesetbiztosítás kiterjed a társasházban élő minden lakóra. Ha baleset éri a lakókat, mennyit fizet a Biztosító?
 • baleseti halál esetén 600 000 forintot lakónként,
 • baleseti rokkantság esetén maximum 600 000 forintot lakónként,
 • csonttörés esetén 10 000 forintot lakónként,
 • közlekedési baleseti halál esetén 1 200 000 forintot lakónként

A fenti tájékoztatás nem teljes körű, kérjük olvassa el figyelmesen a Kockázatokról, csomagokról és  kiegészítő biztosításokról szóló tájékoztatónkat és a Szerződési feltételeket!
A csomag keretében biztosítási védelmet kínálunk a tulajdonostársak saját, személyes ingóságaira, egyéb kiemelt értékű, általános ingóságokra, sőt készpénzre és értékpapírokra is, akár a lakásokban, akár nem lakáscélú helyiségekben tárolják azokat. Lakásonként általános háztartási ingóságoknál 5 000 000 forint, egyéb kiemelt értékű ingóságoknál 500 000 forint, készpénz esetén 50 000 forint felső határig térítünk évente. 

Jelentős kedvezményekkel!


 • 15% kedvezmény jár a társasháznak, ha a biztosítást 3 éves tartammal köti meg!
  Ha a társasház a biztosítást 3 éves tartammal köti meg, 15% díjengedményt adunk. A tartamengedmény ráadásul 3 évente automatikusan megújul újabb és újabb 3 évre, így az engedmény folyamatosan jár. Ha a kedvezménnyel él, ám valamilyen ok folytán mégis a 3 éves periódus alatt kezdeményezi a ház a szerződés megszüntetését, akkor csak a teljes díj és a kedvezményes díj közötti különbözetet kell visszafizetnie a biztosítónak
 • 10% kedvezmény jár a háznak, ha éves díjfizetésű a biztosítás és banki lehívás a választott fizetési mód. 

ONLINE SZERZŐDÉSKEZELŐ RENDSZER


Közösképviselő vagy lakásszövetkezeti elnök? Egyszerűsítse a többlakásos épületbiztosítással kapcsolatos ügyintézését, és használja a Generali online szerződéskezelő rendszert! A rendszert pár perces aktiválást követően, korábban kézhez kapott T betűjellel kezdődő társasházi azonosítójával tudja használni.

szerződéses adatok

Ellenőrizheti  az éves díjat, a díjrendezettséget, a biztosítási dokumentációkat, online díjfizetést indíthat. Láthatja a folyamatban lévő károkat, és hogy hol tart a kárrendezési folyamat, valamint megtekintheti az elmúlt 10 év kárkifizetéseit.


adatmódosítási lehetőségek

Módosíthatja a levelezési címet, díjfizetési ütemet, fizetési módot, banki adatokat.

elérhetőségek, információk

Hozzáférhet a biztosításközvetítők adataihoz, elérhetőségeihez.


Nem rendelkezik még társasházi azonosítóval?

Forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a +36 1 452 3333-as telefonszámon. Társasházban él és lakásbiztosítást keres?

Ha már rendelkezik az épület az Ön lakására is érvényes biztosítással, akkor Önnek érdemes csak az ingóságait biztosítani. Érdeklődjön közösképviselőjénél, és kérje visszahívásunkat!

*Az akció csak új szerződésekre érvényes, a két hónap díjának megfelelő kedvezmény a biztosítási díjból a fedezet első évében, a biztosítási időszak elején kerül érvényesítésre.

Új szerződés a Házőrző többlakásos épületbiztosítás akkor, ha a szerződőnek/biztosítottnak nem volt ugyanazon kockázatviselési helyre, a kockázatviselés kezdetét megelőző 90 napon belül megszűnt Házőrző többlakásos épületbiztosítása Társaságunknál. Az akció Előzetes kiegészítő fedezettel együtt nem vehető igénybe.

letölthető dokumentumok

Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések

Általános vagyonbiztosítási feltételek

Társasház biztosítás - Biztosítási termékismertető

Házőrző többlakásos lakóépületek biztosítási feltétele