Kötelező biztosítás

Minden autó(s) más... és a biztonság terén is más igényeik vannak!

kötelező biztosításLegyen ügyfelünk 2016-ban is, mert kedvezményekkel, egyénre szabható biztosítással és rugalmas szolgáltatásokkal várjuk!

Tegye teljessé új felelősségbiztosítását kiegészítő szolgáltatásokkal, így azon túl, hogy kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása az Ön által másnak okozott károkat megtéríti, a kiegészítő biztosítások baj esetén Önnek is segítséget nyújtanak.

Miért válasszon minket?

Jelentősen csökkentheti felelősségbiztosítása díját
8 féle összeadódó kedvezményünkkel!
Autós segítségnyújtás, balesetbiztosítás és jogvédelem díjmentesen
választható kiegészítő biztosításként személyautó vagy max. 3,5 t össztömegű tehergépjármű biztosítása esetén!
Kátyúkár, poggyászkár, vad- és háziállatkár, természeti károk…
Ha nálunk köti meg kötelezőjét, akkor kiegészítő biztosításainkkal már évi pár ezer Ft-ért is értékes védelemhez juthat!
Percek alatt, online megköthető, e-kommunikációs kedvezménnyel  
akár különleges használati módokra és jármű fajtákra is!
Tőkeerős, nemzetközi nagyvállalat 
pénzügyi védelmét élvezheti.

Kiegészítő biztosítások

Valamennyi kiegészítő biztosítás a magyar forgalmi rendszámmal ellátott személygépjárművekre vagy 3,5 tonna legnagyobb össztömegű tehergépkocsikra vonatkozik.

A kiegészítő biztosítások csak új kötelező gépjármű-felelősség biztosítás mellé köthetőek.

További részletek kiegészítő biztosításainkról >>

Kedvezmények

 • Extra kedvezmény: 10%
  Ha Ön évfordulós biztosítóváltó vagy 2013.12.30. és az új szerződésre vonatkozó ajánlat aláírásának időpontja közötti időszakban rendelkezett társaságunknál kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással.
 • Kommunikációs kedvezmény: 18%
  Ha biztosítása megkötésekor hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben e-mailben és telefonon intézzük biztosításával kapcsolatos ügyeit. 
 • Kommunikációs kedvezmény E-számla hozzájárulással: 20%
  Ha Ön felhatalmazza társaságunkat arra, hogy a biztosítási díjakról elektronikus úton, elektronikus formátumban állíthassa ki az Ön számláját.  
 • Fizetési mód kedvezmény: 10% 
  Ha biztosítása díjának fizetéséhez csoportos beszedési megbízás fizetési módot választ.
 • Éves díjfizetési ütem kedvezmény: 15%
  Ha biztosítása díjának fizetéséhez éves díjfizetési gyakoriságot választ.
 • Generali casco kedvezmény: 15%
  Ha már van Önnek a gépjárműre egy határozatlan idejű, érvényben lévő Komplett casco biztosítása a Generalinál, vagy új gépjármű-felelősségbiztosítása mellé köt ilyet, vagy új gépjármű-felelősségbiztosítása mellé Önvédelem biztosítást is választ. 
 • Több szerződéses kedvezmény: 15%
  Ha van már a Generalinál olyan érvényben lévő vagyon-, baleset- vagy életbiztosítása, amely határozatlan időre szól, folyamatos díjfizetésű és éves díja legalább 10.000 Ft. Akkor is jogosult erre a kedvezményre, ha új gépjármű-felelősségbiztosításával egyidejűleg köt ilyen biztosítást. 
 • Családi kedvezmény: 15%
  Ha egy Önnel azonos lakcímen lakó másik személynek van olyan érvényben lévő vagyon-, baleset- vagy életbiztosítása, amely határozatlan időre szól, folyamatos díjfizetésű és éves díja legalább 10.000 Ft. Akkor is jogosult erre a kedvezményre, ha új gépjármű-felelősségbiztosításával egyidejűleg történik ilyen biztosítás megkötése.
 • Generali cégcsoport kedvezmény: 5%
  Ha a Genertel Biztosító Zrt.-nél vagy az Európai Utazási Biztosító Zrt-nél van olyan, jelenleg is érvényben lévő biztosítása, amely határozatlan időre szól, folyamatos díjfizetésű, éves díja legalább 10.000 Ft és nem kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás.

több szerződéses kedvezmény és a családi kedvezmény közül, valamint a kommunikációs kedvezmény és a kommunikációs kedvezmény E-számla hozzájárulással közül egyszerre csak az egyik vehető igénybe. A Generali casco kedvezmény, a több szerződéses kedvezmény, a családi kedvezmény és a Generali cégcsoport kedvezmény mértéke együttesen maximum 20% lehet (az igénybe vett kedvezmények számától függetlenül).

Online kötelező díjszámítás és biztosításkötés

Kapcsolódó szolgáltatások

Biztosítási tanácsadó választás


Good CSR 2008

Év honlapja 2007

Superbrands 2008