Kötelező biztosítás

Minden autó(s) más... és a biztonság terén is más igényeik vannak!

kötelező biztosításLegyen ügyfelünk 2016-ban is, mert kedvezményekkel, egyénre szabható biztosítással és rugalmas szolgáltatásokkal várjuk!

Tegye teljessé új felelősségbiztosítását kiegészítő szolgáltatásokkal, így azon túl, hogy kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása az Ön által másnak okozott károkat megtéríti, a kiegészítő biztosítások baj esetén Önnek is segítséget nyújtanak.

Miért válasszon minket?

Most Poggyászkár és gyermekülés kiegészítő biztosítást adunk ajándékba, ha 2016. április 16. és aug. 19. között köti meg új, határozatlan idejű, baleseti adó nélkül 40.000 Ft-ot elérő éves díjú kötelező biztosítását személyautóra vagy max. 3,5 t össztömegű tehergépjárműre!
Jelentősen csökkentheti felelősségbiztosítása díját
8 féle összeadódó kedvezményünkkel!
Autós segítségnyújtás, balesetbiztosítás és jogvédelem díjmentesen
választható kiegészítő biztosításként személyautó vagy max. 3,5 t össztömegű tehergépjármű biztosítása esetén!
Kátyúkár, poggyászkár, vad- és háziállatkár, természeti károk…
Ha nálunk köti meg kötelezőjét, akkor kiegészítő biztosításainkkal már évi pár ezer Ft-ért is értékes védelemhez juthat!
Percek alatt, online megköthető, e-kommunikációs kedvezménnyel  
akár különleges használati módokra és jármű fajtákra is!
Tőkeerős, nemzetközi nagyvállalat 
pénzügyi védelmét élvezheti.

Kiegészítő biztosítások

Valamennyi kiegészítő biztosítás a magyar forgalmi rendszámmal ellátott személygépjárművekre vagy 3,5 tonna legnagyobb össztömegű tehergépkocsikra vonatkozik.

A kiegészítő biztosítások csak új kötelező gépjármű-felelősség biztosítás mellé köthetőek.

További részletek kiegészítő biztosításainkról >>

Kedvezmények

 • Extra kedvezmény: 10%
  Ha Ön évfordulós biztosítóváltó vagy 2013.12.30. és az új szerződésre vonatkozó ajánlat aláírásának időpontja közötti időszakban rendelkezett társaságunknál kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással.
 • Kommunikációs kedvezmény: 18%
  Ha biztosítása megkötésekor hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben e-mailben és telefonon intézzük biztosításával kapcsolatos ügyeit. 
 • Kommunikációs kedvezmény E-számla hozzájárulással: 20%
  Ha Ön felhatalmazza társaságunkat arra, hogy a biztosítási díjakról elektronikus úton, elektronikus formátumban állíthassa ki az Ön számláját.  
 • Fizetési mód kedvezmény: 10% 
  Ha biztosítása díjának fizetéséhez csoportos beszedési megbízás fizetési módot választ.
 • Éves díjfizetési ütem kedvezmény: 15%
  Ha biztosítása díjának fizetéséhez éves díjfizetési gyakoriságot választ.
 • Generali casco kedvezmény: 15%
  Ha már van Önnek a gépjárműre egy határozatlan idejű, érvényben lévő Komplett casco biztosítása a Generalinál, vagy új gépjármű-felelősségbiztosítása mellé köt ilyet, vagy új gépjármű-felelősségbiztosítása mellé Önvédelem biztosítást is választ. 
 • Több szerződéses kedvezmény: 15%
  Ha van már a Generalinál olyan érvényben lévő vagyon-, baleset- vagy életbiztosítása, amely határozatlan időre szól, folyamatos díjfizetésű és éves díja legalább 10.000 Ft. Akkor is jogosult erre a kedvezményre, ha új gépjármű-felelősségbiztosításával egyidejűleg köt ilyen biztosítást. 
 • Családi kedvezmény: 15%
  Ha egy Önnel azonos lakcímen lakó másik személynek van olyan érvényben lévő vagyon-, baleset- vagy életbiztosítása, amely határozatlan időre szól, folyamatos díjfizetésű és éves díja legalább 10.000 Ft. Akkor is jogosult erre a kedvezményre, ha új gépjármű-felelősségbiztosításával egyidejűleg történik ilyen biztosítás megkötése.
 • Generali cégcsoport kedvezmény: 5%
  Ha a Genertel Biztosító Zrt.-nél vagy az Európai Utazási Biztosító Zrt-nél van olyan, jelenleg is érvényben lévő biztosítása, amely határozatlan időre szól, folyamatos díjfizetésű, éves díja legalább 10.000 Ft és nem kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás.

több szerződéses kedvezmény és a családi kedvezmény közül, valamint a kommunikációs kedvezmény és a kommunikációs kedvezmény E-számla hozzájárulással közül egyszerre csak az egyik vehető igénybe. A Generali casco kedvezmény, a több szerződéses kedvezmény, a családi kedvezmény és a Generali cégcsoport kedvezmény mértéke együttesen maximum 20% lehet (az igénybe vett kedvezmények számától függetlenül).

Online kötelező díjszámítás és biztosításkötés

Kapcsolódó szolgáltatások

Biztosítási tanácsadó választás


Good CSR 2008

Év honlapja 2007

Superbrands 2008