egészségmegőrzés és személybiztosítási védelem 


generali-uv-fertotlenio-szemelybiztositas

Személybiztosításaink segítenek felkészülni a jövő kihívásaira, az UV fertőtlenítő készülék pedig segíthet a mindennapi egészségmegőrzésben. Tegyél te is egészségedért folyamatos odafigyeléssel! 

Személybiztosításaink segítenek felkészülni a jövő kihívásaira

Kérd visszahívásunkat, és munkatársunk segít a döntésben!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSEDET, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍV ÉS MINDEN KÉRDÉSEDRE VÁLASZOL.

2021. április 17-tól (az ajánlat aláírásának a dátuma számít) meghirdetett akciónkban az első 500 darab olyan új személybiztosítási szerződés vesz részt, amely megfelel az alábbi feltételek valamelyikének:   Az ajándékjogosultság további feltétele a biztosítási szerződés létrejötte és 2 havi díj befizetése. A szerződés létrejöttét tanúsító biztosítási kötvény kiállítása után 6 héttel postázzuk az ajándékokat (ha a szerződésed ekkor is érvényben van). Amennyiben a kötvényesedés után 4 hónappal sem érkezik be a 2. havi díj, elveszíted jogosultságodat az ajándékra.

A fenti feltételek szerint megkötött szerződések esetén az ajándék egy darab Alcor N52 UV-C fertőtlenítő doboz. 

Az ajándékokat a Magyar Postán keresztül, csomagként küldjük ki. Ha a címzett nem tudja kiszállításkor átvenni a küldeményt, akkor még egy alkalommal megpróbálják a személyes kézbesítést. Amennyiben ez sem sikerült, 10 napig még átvehető a helyi postahivatalban. Ha a címzett nem veszi át a küldeményt, elveszíti jogosultságát az ajándékra. Az akció időtartama alatt fellépő beszerzési nehézségek esetén teljesítményben, funkciójában hasonló, akár más márkájú fertőtlenítő készüléket biztosítunk ügyfeleink számára. Az ajándékba adott készülékek hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén az ügyintézést a gyártó biztosítja.