okos otthon - okos biztosítás

AKCIÓNK VÉGET ÉRT. A NYERTESEK LISTÁJÁT ITT TALÁLJA.
 • Az akció időtartama: 2017. november 3. – 2018. január 12.
 • Nyereményjátékunk nyerteseként okoskonnektor tulajdonosa lehet
 • Ingyenes Okos otthon kiegészítő csomag
 • Ingyenes Állatkár kiegészítő szolgáltatás Kösse meg új* Házőrző Top vagy Extra lakásbiztosítását 2017. november 3. és 2018. január 12. között, és amellett, hogy új lakásbiztosításával egy okoskonnektort is nyerhet, díjmentesen élvezheti Okos otthon csomagunkat és Állatkár szolgáltatásunkat. Mit kell tenni, hogy részt vegyen a sorsoláson? Csak megkötni a Házőrző Top vagy Extrát, és az akció időtartama alatt kötött új lakásbiztosításával automatikusan részt vesz 2018. február 8-i sorsolásunkon, ahol 100 db okoskonnektor talál gazdára. A nyereményjáték részvételi feltételeit itt olvashatja el.


HOGYAN LEHET AZ ÖNÉ AZ INGYENES OKOS OTTHON CSOMAG?A Házőrző Top automatikusan tartalmazza az ingyenes Okos otthon csomagot, Házőrző Extra esetén az online szerződéskötés során jelölje, hogy kéri.
Állatkár szolgáltatásunkat mindkét biztosítás tartalmazza.


EXTRA VAGY TOP CSOMAG? MELYIKET VÁLASSZA?


Ha otthona magas értékű, és sokat utazik, akkor a Top csomagunkat ajánljuk, hiszen ez a csomag – kivéve a biztosítási feltételben kizárt eseteket – minden kockázat esetén teljes körű védelmet nyújt, és a választható csomagjaink közt a legnagyobb biztosítási összegeket fizeti. Ennél a csomagnál is ajándék utasbiztosítást adunk.
Az Extra csomag teljes körű védelmet kínál otthonának, ráadásul ajándék utasbiztosítás is jár mellé. Tetszése szerint válogathat hozzá további kiegészítő biztosítási csomagok közül, pl. ha ÖKO házban él, szüksége lehet ÖKO csomagunk védelmére.

MIT TUD AZ OKOSOTTHON KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁS?

 • Fizetünk okos eszközök (pl. központi egységek, szenzorok, vezérlő modulok, okos konnektorok, kamerák, termosztátok) töréskárára a biztosítási összegek erejéig.
 • Ha a biztosított otthonban van olyan okos eszköz – például tűz-, füst-,  betörés- vagy vízérzékelő - amely közvetlenül vagy központi egységeiken keresztül képes az eseményt jelezni,  akkor az alapszolgáltatáson túl többletszolgáltatást nyújtunk egyes káresemények esetén, mint például  tűz, betöréses lopás, vagy vízkár.

MIT TUD AZ ÁLLATKÁR KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁS?

 • Fizetünk, ha az épületben, annak hőszigetelésében, gépészetében kárt tesz rovar, rágcsáló vagy madár.
 • Megtérítjük egy esetleges darázsirtási költségeit, ha a rovarok a lakók megszokott életvitelét lehetetlenné teszik, és állandó jelenlétük balesetveszélyes.MIT TUD EGY OKOSKONNEKTOR?**


 • Okostelefonjáról irányítva távolról ki- és bekapcsolhatja a hozzá csatlakoztatott készülék áramellátását
 • Az időzítő funkció használatával a konnektor automatikusan ki- és bekapcsolja a készüléket, ezt akár a napfelkelte vagy a napnyugta időpontjához is igazíthatja
 • A riasztási funkció segítségével Ön által meghatározott üzeneteket is küldhet az alkalmazáson keresztül a telefonjára
 • Tetszés szerint bővíthető a rendszer, több okoskonnektort is tud kezelni egyszerre az alkalmazás.

MIÉRT HASZNOS AZ OKOSKONNEKTOR?


 • Védheti vele otthonát, hiszen az időzítő funkció segítségével üresen álló otthonát betörés ellen védheti jelenlét-szimulációval, elég csak egy állólámpa ki-be kapcsolását beállítani
 • A bekapcsolva maradt vasaló, kenyérpirító vagy kávéfőző lakástüzet okozhat, az okoskonnektor segítségével áramtalaníthatja ezeket az eszközöket.
 • Kényelmi funkcióinak köszönhetően távolról be- és kikapcsolhatja otthona fűtését, hűtését, árnyékolását az erre alkalmas eszközök esetén, a bekapcsolva felejtett háztartási eszközök áramtalanításával pedig energiát és pénzt takaríthat meg. *Új lakásbiztosításnak akkor minősül a szerződés, ha lakásbiztosítási ajánlat aláírásakor a szerződőnek/biztosítottnak nincs a Generali Biztosítónál ugyanazon kockázatviselési helyre megkötött lakásbiztosítása, és nincs előzmény-lakásbiztosítása sem. Előzmény lakásbiztosításnak minősül az a szerződés, amely az új lakásbiztosítás kockázatviselésének a kezdetét 1-150 nappal megelőzően szűnt meg a díjfizetés elmaradása miatt, vagy 1-60 nappal megelőzően szűnt meg a szerződő felmondásával.
** A gyártó leírása alapján. A részletes használati utasítást és a készülék pontos funkcióit a csomagolásban elhelyezett használati útmutató tartalmazza.

letölthető dokumentumok

Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések

Távértékesítési tájékoztató

Házőrző otthon- és életmód-biztosítás feltételek

Vakáció csomag feltételei

Időjárás-biztosítás különös feltételei a 2018. évre

Lakásbiztosítás biztosítási termékismertető

Ötezres ajánlat akciós feltételei

részvételi feltételek és játékszabályzat

Részvételi és játékszabályzat a Házőrző Top és Extra otthon- és életmód-biztosításhoz indított nyereményjátékhoz